the not so BIG picture

January 8, 2010 § 3 Comments

not to make it confusing… this blog was intentionally created as a journal of our wedding preparation, so years from now, we’ll be able to look back and remember all we did to organize our perfect wedding. Hence, maybe one day our child or grandchildren would stumble upon this site (who knows? it might still exist ;)) Now as we’re already married, it seems that there’s no more use of this blog, right?

Well, sempet kepikiran untuk balik ke rumah lama. Tapiiii setelah dipikir-pikir lagi, sepertinya I’m gonna keep writing in here instead. Like people say “marriage is the door the a whole new life..” jadi rumah yang dulu cukup untuk nyimpen blabbering masa masih single (jadi sekarang dobel?) belum jadi istri. Nah..this blog will be the mark of a new beginning.

Our life journey together..

As newlyweds, as a couple, as a husband & wife,and as a unit together. 🙂

Mau bikin blog baru juga rasanya ga penting. Lebih baik lanjutin yang udah ada ini aja sekarang. Mudah-mudahan I’ll be as comitted dan ga terserang penyakit males dot com lagi ya (this is like my 3.564.971 blog already).

So.. this blog will no longer be just about wedding decor, catering, make up, vendors, or vendor reviews. It’ll be about us, The Nasutions (?) wehehehehe…am still trying to get use to the fact that I am a Mrs.Nasution now (wong Jowo kok jadi pake nama mBatak?). 😉

movie time!

January 5, 2010 § 2 Comments

It’s been like ages since we’ve seen a movie in the cinema together. The last movie we saw was…. (I can’t even remember it), think it was Public Enemy. He wanted to see the action scenes, I wanted to see Mr.Depp. 🙂

We’ve been relying on DVDs for the past couple of months. Always on the lookout for the newest movie to hit the DVD rack (uhm…yang bajakan tentunya *ampuun…tapi untuk yang satu ini, ga bisa anti bajakan*). Tentunya ini ngebuat kita berdua kangen sama yang namanya bioskop. So when we heard the whole avatar buzz from friends and family, we made a determination to see the movie in the theatres. At first I thought this avatar movie was the one my nephew loves to watch so I wasn’t that interested. Little did I know that I was wrong.

It took a lot of effort and struggle to actually see the movie though. But we finally made it! *bangga ahirnya bisa ngebioskop lagi*. Kemarin, begitu pulang kantor, fakar langsung ngajak nonton. Pilihannya cuma antara PI atau BSD, cuz we wanted to see the 3D version. Timbang-menimbang, pilihan jatuh ke BSD. Secara jarak lebih jauh, tapi lebih cepet karena lewat tol. Langsung melesatlah 2 anak nomaden ini ke Teraskota.

Dapet nonton yang jam 1/2 10 malem ajah, jadi buat doping supaya ga zzz…. we made a pit stop to St*rbucks for a cup of cold latte. Lumayan bisa ngebuat gw melek sampe sekitar 3/4 filmnya, untung scene terakhir perang-perang gitu jadi ga ngantuk. Overall, we thought the movie was fine. Two thumbs up for the effect and 3D, but two thumbs down for the storyline. Yaaa…begitulah ya, semua ripiu juga bilang hal yang sama.

Ga nyesel kok..tetep berasa “kereeen banget ya filmnya efeknya” dengan a bit of lightheadedness after watching with those 3D glasses. Mungkin kalo nonton yang 2D bakal berasa “biasaa” banget ya filmnya, cuma hype-nya yang heboh (thumbs up for the marketing comm!). Kalo soal pusing setelah nonton, itu karena kebegoan gw juga. Udah tau mau nonton pake kacamata 3D, tapi ga pake softlens malah pake kacamata. Walhasil jadilah gw si raksasa mata enam!

Will this be the next Star Trek? or even the next Star Wars? umm… IMHO sih engga ya, karena storylinenya lebih mirip sama Pocahontas.

it’s 2010 already

January 3, 2010 § 3 Comments

2009 was great, but life goes on…and we welcome 2010 wholeheartedly!!!

Our first NYE celebration as husband & wife. Though it didn’t differ much from last year’s celebration. Different place, different food, but the same crowd as always. 😉 Kegiatan kita juga gitu-gitu aja.. makan junk food sampe kekenyangan, ngegosipin orang ngobrol-ngobrol, plus maen Wii sampe ga ngikutin countdown. Tau-tau udah jedor..jedor..aja petasan n kembang api dimana-mana.

Most memorable through 2009:

WE GOT MARRIED (of course the whole wedding preparation vaganza is included)

and the icing on cake was our spur-of-the-moment honeymoon.


Best part of it all is marriage life itself. Woo…hoo..!!!


Nothing beats having someone to cuddle and annoy every single day for the rest of our lifes. 😉

Happy New Year everyone!!!!

Where Am I?

You are currently browsing the our days category at Our Life Journey Together.