About Us

Her: a Pharmacist who is not practicing medicine (murtad!). Currently struggling to finish her magistrate studies. She’s a make up and shoes junkie who is trying to stop the addiction.

Him: a Petroleum Engineer who is currently working at a multinational Oil Service company. He loves his truck, desperately trying to keep it clean as a whistle (while she keeps on leaving things inside such as…shoes).

and we are getting married this year already married!

It does seem unbelivable, but it’s the best thing that ever happen to us after 4 years dating. We’ve had our differences, had our ups and downs, had our own version of LDR (two weeks away every month counts as LDR right?) for about 2 years, and took the final plunge in the form of marriage.

We met in Bandung around the end of 2005.

Started dating a month afterwards.

He proposed 3 years and 3 months later.

Finally tied the knot on November 2009.

§ 12 Responses to About Us

  • dins says:

    gie, add YM gw dong dinie_niy@yahoo.com
    btw… ketemuan sama EE nya bareeenggg yuuukkkk! gara2 review an lo gw jadi semangat pake dia nih… hehehehe

  • maya says:

    anggi….
    salam kenal…
    kita kayanya sama2 di WK thread capeng agustus-desember 2009
    dan kita sama2 di bidakara-birawa….
    numpang liat 2 blognya tuk liat2 infonya sama izin ambil link nya tuk di multiply aku yah…
    makasih,

  • Anggiara says:

    Hi maya… salam kenal juga..
    sesama penghuni thread agustus-desember niy.. samaan juga venuenya,🙂
    monggo2 di link, aku link balik ya may..🙂

  • Ressy says:

    Hai Anggiara, aku numpang nge-link ya,, ^^
    Wah acaranya tinggal sebentar lagi, sukses ya!!

  • adit says:

    Anggi-fakar congrats ya semoga menjadi keluarga sakinah.. Doain kita juga segera menyusul ya.. Hahaha..
    Sorry kemaren ga bisa dateng ke akad, you know me lah.. Tapi sampai jumpa di resepsi nanti malam.

  • Anggiara says:

    Thank you dit.. Kata fakar: cepet2 nikah sama putri dit, kembali ke jalan yang lurus,😉
    hehehee…

    Thanks for coming adit & putri!

  • Windya MuLia says:

    holaaaa…met kenal yaah. Blogwalking niy.
    Keep writing yaaw😉

  • lia says:

    hai anggi.. salam kenal.. aku kebetulan lihat blogmu waktu nyari2 model buat baju keluarga di acara akad nikah. Waktu itu mama sama mertuamu pake baju model apa ya? Bukan brokat gitu kan ya sepertinya? Soalnya aku lagi bingung ttg itu. Thx b4 yah.

  • Anggiara says:

    Hi Lia! salam kenal juga..🙂
    Pas akad nikah kedua mama pake brukat juga kok say, tapi dibikin kebaya modern gitu say.. Kalo ga pengen pake brukat, bisa juga pake kebaya encim yang dibordir gitu (just an idea lho).. Met nyiapin nikahannya yaa..

  • Gitz says:

    HI anggit, pas gw liat foto2 ttg kebaya lu, ky gw kenal salah satu background fotonya, di albar itb kan?
    numpang liat + blajar dr persiapan elu dulu ya,, asli gw buta bgt musti mulai dr mana buat nyiapin acara resepsi gw, slain gedung.

  • yasmin says:

    Hi, Anggit!
    Tulisannya enak dibaca.😀
    Congrats buat pernikahannya yaa. Semoga proses kelahiran anaknya nanti juga dilancarkan.

    Keep writing ya, I’m going to bookmark your page. Haha.

  • Anggiara says:

    @ yasmin: thank you yasmin.. amiin..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: