the case of the disappointing vendor

September 17, 2009 § 1 Comment

Well..they’re not really our vendor actually, they’re what I would call “additionals”. It wasn’t even necessary to use their service, but it seemed like a good idea back then.

We thought that by getting our preweds photos from Fish laminated will prevent any damage to them. You know how photos tend to stick to the glass of it’s frame? since we didn’t want that to happen, it was the perfect solution to get them laminated. We chose this place Adorama Photo Lab because it came highly recommended. Hah! Were we wrong!

Until this moment, I still can’t believe of what they did and how they were so indifferent about it. They didn’t even feel any sense of responsibility AT ALL! Talk about their slogan, bullS***!! (pardon my language,I’m being emotional that’s all).

They ruined one of my 30×45 prewed picture while it was laminated by them (our favorite one to be exact). What happened was, the picture got folded and it was beyond repair. It was in perfect condition when I gave it in (mark my words on this). Really can’t believe a professional like them would do such thing and took no responsibility. The man behind the counter even had the nerve to blame us and said it was our fault. They won’t take any responsibility since they didn’t check it’s condition when I gave the pictures in.

Yeah right Adorama, just point your fingers at the customer.

Take no responsibility of your actions mistakes.

We really…really..don’t recommend this place to anyone at all!

will I turn into this?

will I turn into this?

Hmmpffh…with only less than 2 months to go and that above, I have officially turned into a bride-freaking-zilla. 😦

a room for two please..

September 14, 2009 § Leave a comment

Setelah ubek-ubek sana sini, dapet deh hotel ciamik dengan harga cihuy! Review yang ada di sini rata-rata positif dan dapat dipastikan kalo hotel ini baru direnovasi (harusnya bagus kan?).

Pesen hotel via internet ala petualang ga selamanya gampang. Pengalaman sebelumnya yang pesen hotel berdasar harga cihuy tanpa cari tau lebih banyak, cukup bikin kapok. Jadi di peta, “tampak”nya si hotel deket dari pusat kota. In reality? Maak jauh aja ya..

Kali ini kita ga ambil paket bundling AirAs*a karena setelah diitung malah lebih mahal harga bundlingnya. Selancar ke beberapa site, nemu harga cihuy di sini. Langsung tancap gas dengan approval abang dan book a room for two.

a sneak peak of the room we booked

a sneak peak of the room we booked

sneak peak part 2

sneak peak part 2

pictures taken from http://www.citadines.com

Hooo bisa lega karena udah ada tempat berteduh disana. Keuntungan lain booking lewat site ini adalah kita langsung bayar di hotel, jadi nomor cc yang kita kasi cuma untuk jaminan booking (lebih oke itu, ga semua website nyediain jasa seperti itu).

Tapiii (sedihnya harus ada kata “tapi”) penawaran harga si asiatravel ini semakin deket dengan hari H, ternyata semakin murah. Hmpfh.. 😦 rugi beberapa THB deh(ga ngurangin budget belanja aku kan sayang? 😉 )

visit Indonesia year (wanna-be) models

September 9, 2009 § 13 Comments

This photo shoot is for suits and kebaya time. Unlike the previous pre-wed photo session, this time we gave some more thoughts and effort to our outfit. And this time we really felt like photo models since I had my hair and make-up done, had to change outfits after a couple of shots, and actually had a stylist who told us how to pose properly.

Was a whole new experience for us, thus we kept on laughing the whole time. Since we’re so kaku and inexperienced, Mas Anwar our photographer had to remind us ALL THE TIME to:

Senyum..!

Senyumnya keliatan gigi ya..”

Senyumnya yang ikhlas.. seikhlas-ikhlasnya..

Ohohoho…it sure wasn’t easy and I guess the photos kind of show it. 😉

preweds

Well..however we finally made it through, and results are in our hands now! Three big size (30×45) photos which will be framed and few more in the CD.

Since we had our photo taken at Fish Photo studio, I got a free chance to have a make-up test done by mba Sofia herself. Luvvv my make-up but I’d agree with a WK girl who told me that Sofia’s make-up is more of a photo make-up.

Anyway, still love it and we’re satisfied with the pics (even though with the ulos and kebaya, we do look like visit Indonesia models wanna-be, LOL).

who will be invited?

September 7, 2009 § Leave a comment

Langsung PANIK begitu liat

Kurang dari 2 bulan dan salah satu hal terpenting belum siap. Which is… DAFTAR UNDANGAN.

Dan karena ini tentang undang-mengundang, berarti tinggal waktu 1 bulan lagi untuk ngeberesinnya. Nama-nama yang mau diundang blom dikasi, boro-boro mau bikin labelnya.

Looks like my parents are too busy to notice that their daughter wedding is less than 2 months away. 😦 Hmmm..boleh engga ya saya ngundang temen-temen aja, kalo daftar undangan ortu blom ada juga sampe 1 bulan lagi? hohoho anak durhaka..

Dari rencana 600 undangan, sampai detik ini saya baru dapet 30 nama + alamat yang jelas.

lalalalalala…. udah ga tau harus gimana lagi cara ingetin mama & papa..

oh well, the end will always be happy, jadi nyante dulu aja lah.. 😉

it’s “only” paperworks

September 5, 2009 § Leave a comment

Berasa mimpi, pagi tadi ga lama abis sahur, mama masuk kamar dan bilang “Katanya mau nikah, itu surat-surat dari kelurahan dan KUA udah beres semua.”

Whoah! Langsung bangun ga ngantuk lagi (sambil nyengir kuda). :). Hoo…siapa sangka kurang dari 24 jam dari nyerahin berkas-berkas yang diminta, form N1-N2-N4 dan surat pengantar dari KUA tempat tinggal udah beres. Gara-gara kejadian sebelumnya, mama berinisiatif untuk hubungin orang yang udah biasa ngurus-ngurus macem beginian. Sebut aja sebagai Miss L.

Pertama kali telvon Miss L. pas hari kamis untuk tanya-tanya, besoknya langsung anterin berkas-berkas yang dia minta, trus tadi pagi Miss L. telvon. Udah selesai aja tuh semua dokumen yang gue perluin, cihuyy… Hosh, beres satu, tentunya masih berlanjut urusan dengan birokrasi ini.

Sekarang giliran ngurus ke KUA JakTim. Well, untuk urusan satu ini katanya pihak mesjid bisa bantu. Alhamdulillah banyak yang bantuin (nyengir kuda lagi), jadi ga rempong sendiri d..

Where Am I?

You are currently viewing the archives for September, 2009 at Our Life Journey Together.