who will be invited?

September 7, 2009 § Leave a comment

Langsung PANIK begitu liat

Kurang dari 2 bulan dan salah satu hal terpenting belum siap. Which is… DAFTAR UNDANGAN.

Dan karena ini tentang undang-mengundang, berarti tinggal waktu 1 bulan lagi untuk ngeberesinnya. Nama-nama yang mau diundang blom dikasi, boro-boro mau bikin labelnya.

Looks like my parents are too busy to notice that their daughter wedding is less than 2 months away.😦 Hmmm..boleh engga ya saya ngundang temen-temen aja, kalo daftar undangan ortu blom ada juga sampe 1 bulan lagi? hohoho anak durhaka..

Dari rencana 600 undangan, sampai detik ini saya baru dapet 30 nama + alamat yang jelas.

lalalalalala…. udah ga tau harus gimana lagi cara ingetin mama & papa..

oh well, the end will always be happy, jadi nyante dulu aja lah..😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading who will be invited? at Our Life Journey Together.

meta

%d bloggers like this: